FBpixel
Site logo

Matmedvetna och fest-törstande gäster i Skärhamn, Bistro Port Syd…

Dela ....

Längst ut i västra delen av Skärhamn, som i en lagun skyddad mot vinden av Bockholmen, ligger restaurang Bistro Port Syd. Det är en svårslagen plats för middag eller drinkar i sommarsol.

Men är Port Syd mer än bara god mat på en fin plats?

Text & Bild: #MagLaGBG    Mer info & Kontakt: Bistro Port Syd

Med engagerade ägare i köket och baren serverar man klassiskt Franskt under dagarna och ett attraktivt nattliv med drinkar och Dj på kvällarna.

 

 

En del av Göteborg och Marstrand kommer till Skärhamn…..

Det finns en törst efter nattliv bland Tjörnborna. En del Tjörnbor åker till Göteborg men med ägarteamet på Bistro Port Syd kommer istället en del av Göteborg till Skärhamn.

 
Ägarteam och vänner med inspiraton från anrika restauranger och medvetna partyställen….

Ägartrion har krögar-rötter från anrika matställen i Göteborg och unga medvetna partyställen på Marstrand. Med inspiration och ett team av vänner från dessa framgångsrika restauranger har man lyckats bli platsen både för den matmedvetna och den partysugna gästen i Skärhamn.

 
Gäster tydligt hemtama i restaurangen….

Det märks på atmosfören i restaurangen att ägarna har många vänner bland besökarna. Vid ena hörnet av baren samt vid ett av de runda borden sitter det ofta sällskap som är tydligt hemtama i restaurangen.

 
Smyger över till drinkar och skärgårdsklubb med Dj i sommarnatt….

För den som gillar solvarma västerlägen med vågskvalp erbjuder Port Syd en av de bästa platserna i Skärhamn och man engagerar sig starkt i att leverera god mat. Mat lagad av krögarna själva, som bevisligen vet hur man gör.

 
Bistro Port Syd är mer….

På kvällen smyger den franska bistron över mot drinkservering i skärgårdsklubb där Dj tar över på resa ut i svensk sommarnatt på bryggan.

Port Syd är mer! Det är en anledning i sig själv att besöka Skärhamn och bidrar till att göra Skärhamn attraktivt både för fast boende och besökande.

 

 

Mer Info och Kontakt: Bistro Port Syd

 

 

Bistro Port Syd Skärhamn bord fönster utsikt

Bistro Port Syd

I kvällssolen med utsikt över skärgården väst om Skärhamn, men i skydd från vinden, ligger restaurangen Bistro Port Syd…. Här serveras klassiskt och Franskt på dagarna samt ett eftertraktat nattliv åt Tjörnborna och besökare på kvällarna. Ett utbud som eftersträvar att nå de flesta genom engagerade ägare i köket och i baren. Men  kanske framför […]

4 comments
Team Sportia Skärhamn oskar och cissi flagga

Team Sportia Skärhamn

Team Sportia i Skärhamn är inte bara en Team Sportia butik som andra. Familjen Wättring som driver sportaffären erbjuder träning och cykelaktiviteter, reparationer och service på cyklar samt mode från starka varumärken. Då man kommer in i butiken märks det att Team Sportia i Skärhamn är mer än bara en av många butiker i en […]

0 comments

Emmas kök & logi

Aja och Lotta är nya ägare till Café Emma 2021. Café Emma är en plats fylld av kärlek, god mat, underhållning och fantastiska gäster. Med rum, krog & uteservering drivs Emmas vid hamnen i genuina fiskesamhället Mollösund. På sommaren trafikeras farleden utanför av tusentals båtar. Här möter du en pittoresk sommaridyll och lite av kvarlevorna […]

0 comments
COS logo

Coast Destination AB

Vi hjälper företag och destinationer att utvecklas, genom att öka försäljning och förenkla interna arbetssätt.  

0 comments
#MagLaGBG
#MagLaGBG
Utforskare och journalistiskt berättande!

Tipsa om Berättelser!

Berättelser för att inspirera till utforskning av skärgård året runt. Målet är att stärka skärgårdssamhällen!

Har du en berättelser du vill dela eller tips på intressanta platser, verksamheter eller personer vi bör berätta om? Kontakta oss!

Följ oss!

Registrera för att få våra nyhetsbrev

Skicka din mailadress till oss om du vill ha våra nyhetsbrev.