FBpixel
Site logo

Fiskar, bakar, gör illa armen & blir sjösjuk – Göteborgs Skärgård VLOGG

Dela ....

En video från ”The Swedish Family”. Familjen besöker fyrstationen Vinga i Göteborgs skärgård. Åker sedan vidare med båt och sälsaffari till Hönö och Klåva hamn. Där bakar de den klassiska Hönökakan eller bagerirörelse som det heter i skärgården.

Intro: #MagLaGBG;    Bild & Text: The Swedish Family;     Info & Bokning : Tullhuset – Kastor

 

Denna video är gjord i reklamsamarbete med Göteborg & Co.

Familjen är i Göteborgs skärgård. Vi börjar med att utforska ön Vinga men Harry ramlar och slår armen han bröt tidigare i år. Alma blåser och pappa Axel gör en mitella av Harrys tröja. Vi går på klipporna och badar i havet. I vår familj är barnen badkrukor men föräldrarna badar alltid. Vi tar båten till Hönö och på vägen ser vi sälar. Vi åker till Havskatten där Annelie lär oss att baka Hönökaka. Dagen därpå åker vi med Lasse på Kastor Boattrips för att fiska krabbor. Vi lägger i burar och tar upp andra men Harry börjar bli sjösjuk och grön i ansiktet.
Vi äter lunch på Tullhuset och badar vid klipporna innan vi avslutar vloggen genom att svara på Dagens Fråga, hur vi gillar att spendera våra somrar. Hur gillar DU att spendera din sommar? Kommentera!
Fortsätt ställa frågor till oss, andra kommentarer är givetvis också välkomna.

Vårt Instagramkonto: https://www.instagram.com/the_swedish_family/

Vår webbshop: https://swedishfamily.merchants.se/
______

The Swedish Family är en familj som bor på Södermalm i Stockholm. Lillebror Harry 4 år är ett busfrö. Storasyster Alma är 7 år och en tänkare. Pappa Axel är ingenjör och mamma Joanna är TV-producent. Vi vloggar om vår vardag och älskar att resa.
________

The Swedish Family lives in Stockholm, the capital of Sweden. Little brother Harry, 4 years old, is a rascal. Big sister Alma is 7 years old and a thinker. Daddy Axel is an engineer and mommy Joanna is a TV producer. We vlog about our daily life and love to travel.

Dela ....

Tipsa om Berättelser!

Berättelser för att inspirera till utforskning av skärgård året runt. Målet är att stärka skärgårdssamhällen!

Har du en berättelser du vill dela eller tips på intressanta platser, verksamheter eller personer vi bör berätta om? Kontakta oss!

Följ oss!

Registrera för att få våra nyhetsbrev

Skicka din mailadress till oss om du vill ha våra nyhetsbrev.