FBpixel
Site logo

Etikett: #MagLaGBG

dec 02
Du är en hjälte, du som bor i den grupp av öar som kallas Öckerö Komun!

Ni, kommunbor i Öckerö komun! bygger varje dag lokala ungdomars framtidstro och självkänsla! Jag hoppas ni vet hur fantastiska ni är! Med T/S Gunilla som fanbärare skapas möjligheter som kommunbor i övriga landet har svårt att lyckas med. Ni i Öckerö komun är en stark kraft i att förhindra skolsegrigation i er kommun. I en […]

aug 10
Finns Gullan på riktigt?

En av Åstol Rökeriets mest uppskattade rätter är Gullans fisksoppa, den har funnits på menyn sedan Rökeriet blev restaurang. Men vem är Gullan? Är det hon som sitter vid sjöboden längst in i Åstols Hamn.

aug 09
Gullholmen, en död sommar-ö eller levande vinterhemlighet?

När vi klev ombord på färjan vid Tuvesvik, för att besöka Gullholmen efter en bussutflykt på en och en halv timma från Göteborg. Då kunde vi inte ana att mötet med Jan och Barbro skulle leda till hummersafari på land, en bevingad promenad i skärgårdsberättande....

jul 27
Åstol – Dit popstjärnor åker!!

När Danny Saucedo  laddar inför gig på Västkusten, då tar han en fartfylld och säker skärgårdstur till Åstols Rökeri tillsammans med Johan från Jordhammars Herrgård.

jun 11
Trygg kärlek på Åstol

När orosmolnen mullrar i omvärlden söker kärleken trygg hamn på Åstol och samlar de närmaste i omtanke på Åstols Rökeri.