FBpixel
Site logo

Matmedvetna och fest-törstande gäster i Skärhamn, Bistro Port Syd…

Dela ....
Bistro Port Syd Skärhamn

Längst ut i västra delen av Skärhamn, som i en lagun skyddad mot vinden av Bockholmen, ligger restaurang Bistro Port Syd. Det är en svårslagen plats för middag eller drinkar i sommarsol.

Men är Port Syd mer än bara god mat på en fin plats?

Text & Bild: #MagLaGBG    Mer info & Kontakt: Bistro Port Syd

Med engagerade ägare i köket och baren serverar man klassiskt Franskt under dagarna och ett attraktivt nattliv med drinkar och Dj på kvällarna.

 

 

 

En del av Göteborg och Marstrand kommer till Skärhamn…..

Det finns en törst efter nattliv bland Tjörnborna. En del Tjörnbor åker till Göteborg men med ägarteamet på Bistro Port Syd kommer istället en del av Göteborg till Skärhamn.

 
Ägarteam och vänner med inspiraton från anrika restauranger och medvetna partyställen….

Ägartrion har krögar-rötter från anrika matställen i Göteborg och unga medvetna partyställen på Marstrand. Med inspiration och ett team av vänner från dessa framgångsrika restauranger har man lyckats bli platsen både för den matmedvetna och den partysugna gästen i Skärhamn.

 
Gäster tydligt hemtama i restaurangen….

Det märks på atmosfören i restaurangen att ägarna har många vänner bland besökarna. Vid ena hörnet av baren samt vid ett av de runda borden sitter det ofta sällskap som är tydligt hemtama i restaurangen.

 
Smyger över till drinkar och skärgårdsklubb med Dj i sommarnatt….

För den som gillar solvarma västerlägen med vågskvalp erbjuder Port Syd en av de bästa platserna i Skärhamn och man engagerar sig starkt i att leverera god mat. Mat lagad av krögarna själva, som bevisligen vet hur man gör.

 
Bistro Port Syd är mer….

På kvällen smyger den franska bistron över mot drinkservering i skärgårdsklubb där Dj tar över på resa ut i svensk sommarnatt på bryggan.

Port Syd är mer! Det är en anledning i sig själv att besöka Skärhamn och bidrar till att göra Skärhamn attraktivt både för fast boende och besökande.

 

 

Mer Info och Kontakt: Bistro Port Syd

 

[envira-gallery id=”islagetdec”]

 

 

 

Bild av #MagLaGBG
#MagLaGBG
Utforskare och journalistiskt berättande!
Dela ....

Tipsa om Berättelser!

Berättelser för att inspirera till utforskning av skärgård året runt. Målet är att stärka skärgårdssamhällen!

Har du en berättelser du vill dela eller tips på intressanta platser, verksamheter eller personer vi bör berätta om? Kontakta oss!

Följ oss!

Registrera för att få våra nyhetsbrev

Skicka din mailadress till oss om du vill ha våra nyhetsbrev.