FBpixel
Site logo

Så funkar det att vara partner på Coast of Sweden.

Dela ....
skärmbild av coast of sweden

På Coast Of Sweden skall du lista dig om du vill informera, få kontakt eller sälja till  personer och företag som vill bidra till levande skärgårdssamhällen.

Text: #MagLaGBG

Du betalar endast för besökarens aktivitet med just din information på just din sida. Du slipper betala fasta avgifter eller avgift för allmänt riktad trafik till sidor där din information ligger.

Du betalar endast för besökarens aktiva handlande då de …

– Läser information på din sida.

– Kontaktar dig med mail eller telefon från din sida.

– Klickar på länken till annan sida du vill att besökaren skall besöka.

– Aktiverar vägvisaren på din sida till din verksamhets fysiska plats.

– Delar din sida till någon.

– Lägger din sida som favorit.

– Bokar produkt du lagt ut för besökaren att köpa.

Upp till ett maxbelopp… hur mycket trafik som helst.

Den totala kostnaden du har för att vara listad på CoastOfSweden.com har dessutom ett maxbelopp. Du betalar endast upp till detta förutbestämda belopp, oavset hur mycket aktivitet du får ta del av från dina besökare. 

Maxbeloppet beror på vad du vill kommunicera och hur du vill sälja…

På vilken nivå ditt maxbelopp ligger, beror på vad du vill ha för möjligheten att kommunicera och sälja till dina besökare.

I basutförandet ligger basinformation om ditt företag på din sida. Nästa nivå ger dig möjlighet att lägga till information på din sida för att berätta om vad du säljer och varför kunden skall välja dig.

Autopublicering av det du vill från “social media”…..

På den utvecklade nivån kan du kontinuerligt kommunicera det du vill till dina besökare genom att vi aktiverar autopublicering av de inlägg i social-media som du vill skall visas på din sidan.

Komplett webbshop & bokningsbara event….

På den högst utvecklade nivån kan du lägga upp produkter och använde en fullständig webshop och bokningsmotor med kalender för dina erbjudanden. Du får också möjlighet att visa bokningsbara event på din sida.

Dina berättelser visas också….

Vill du bidra med berättelser om din destination, verksamhet eller erbjudanden så går det bra om det har högt läsvärde för besökaren. Dina berättelser visas då på din sida men också på andra delar av sidan Coast Of Sweden. Sådana berättelser är mycket bra för att skapa intressetill sina erbjudanden från besökare.

Ytterligare utbud av tjänster runt kommunikation….

Utöver detta basutbud där du, som det beskrivs ovan, endast betalar för konkret aktivitet med dig och ditt erbjudande. Så kan du också få hjälp med kommunikation på en mängd olika sätt om du är listad på Coast of Sweden.

Info om dess tjänster finns i annat inlägg.

 

 

Bild av #MagLaGBG
#MagLaGBG
Utforskare och journalistiskt berättande!
Dela ....

Tipsa om Berättelser!

Berättelser för att inspirera till utforskning av skärgård året runt. Målet är att stärka skärgårdssamhällen!

Har du en berättelser du vill dela eller tips på intressanta platser, verksamheter eller personer vi bör berätta om? Kontakta oss!

Följ oss!

Registrera för att få våra nyhetsbrev

Skicka din mailadress till oss om du vill ha våra nyhetsbrev.