FBpixel
Site logo

En plattform under utveckling

Dela ....

 

Vi har valt ett lite annorlunda sätta att börja lanseringen av sidan CoastOfSweden.com. Det är för att vi helst är ute i skärgården för att uppleva, prata med människor och skapa berättelser. Detta sätt att lansera möjliggör också för dig som användare att hjälpa till!

 

En samling lösningar på behov….

Denna sida har utvecklats under tre års tid. Det mesta har skett i olika samtal och samarbeten med entreprenörer och föreningar i Göteborgs norra skärgård. Det är helt enkelt en samling lösningar på behov som vi sett att människor har då de försöker sammarbeta för att utveckla verksamheter och destinationer, eller då de besöker och vill utforska skärgård.

 

Funktioner för kommunikation och samverkan….

Det mesta av arbetet har med andra ord varit research på hur vi med olika funktioner runt kommunikation och samarbeten kan hjälpa skärgårdssamhällen att utvecklas och skärgårdsälskare att utforska. Men nu har vi kommit så långt, att den första strukturen och funktionerna är på plats. Det är dags att släppa in användarna!

 

Det är dags att utforska hur resultatet av alla våra samtal och tankar fungerar i praktiken.

 

Utvecklar live så att besökaren kan påverka….

Detta skulle vi kunna göra på två sätt. Antingen fortsätter vi med användartester i testmiljöer eller så går vi helt enkelt live! Efter som vår stora passion egentligen är att vara ute i skärgården, för att samtala med boende och besökare och skapa berättelser om alla möjligheter som våra skärgårdssamhällen ger, så har vi valt det senare.

 

Vi har valt att redan nu börja skapa trafik och dialog med användare live, för att göra utveckla tillsammans med användarna direkt på sidan.

 

Lancering planerad till våren 2022…..

Detta är orsaken till att sidan kan upplevas som ofärdig. Denna sista fas inför lansering beräknar vi vara klar till våren 2022. Vi tar tacksamt emot feedback och samarbeten på alla områden för att färdigställa sidan till officiell lansering.

 

Syfte att stärka skärgårdssamhällen, var med och bidra….

Vi hoppas att du vill delta i utvecklandet av denna plattformen som skall gynna samverkan och hjälpa till i att skapa skärgårdsupplevelser. Syftet är att stärka skärgårdssamhällen för ökad livskraft året runt, både för besökare och lokalt boende. Delta gärna i att lägga upp resurser verksamheter och dela dina berättelser.

 

Med vänlig hälsning,

Magnus och Angelica

Coast Destination AB,

https://coastdestination.se/

 

 

 

Bild av #MagLaGBG
#MagLaGBG
Utforskare och journalistiskt berättande!
Dela ....

Tipsa om Berättelser!

Berättelser för att inspirera till utforskning av skärgård året runt. Målet är att stärka skärgårdssamhällen!

Har du en berättelser du vill dela eller tips på intressanta platser, verksamheter eller personer vi bör berätta om? Kontakta oss!

Följ oss!

Registrera för att få våra nyhetsbrev

Skicka din mailadress till oss om du vill ha våra nyhetsbrev.